LEGAL SERVICE CONTRACTEN

Het Automotive Legal Service Contract van Legion,  altijd verzekerd van juridische back-up door een vaste automotive advocaat, tegen minimale, vaste kosten…

Bij juridische zaken wordt (te) vaak gedacht aan conflicten en problemen. Niet terecht; goed juridisch advies zet de zaken niet “op scherp”; het geeft aan dat partijen aandacht geven aan solide afspraken en voorwaarden en zij hun belangen duidelijk en professioneel beschermen.

Gerichte automotive juridische expertise dient altijd voorhanden te zijn, waar en wanneer het nodig is. En bij voorkeur tegen lage, vaste kosten.  Het Automotive Legal Service Contract (LSC) van Legion biedt daarvoor een uitstekende oplossing: Het LSC is een service-overeenkomst waarmee u de mogelijkheid krijgt om onbeperkt telefonisch of per mail te overleggen met een automotive advocaat over zaken die juridisch aandacht vragen.

Het LSC is geen rechtsbijstandverzekering o.i.d.; deze verzekeraars gaan immers pas aan de slag als er een feitelijk conflict speelt (wat onder de verzekering valt..). Zij bieden geen mogelijkheid voor onbeperkt contact of bespreking buiten de dossiers om. Verder is geen sprake van een vaste “eigen” advocaat, maar steeds wisselende juristen. Ook de specialisatie rond automotive kan niet worden geboden.

De kosten voor het LSC bedragen EU 69,50 per maand excl. btw.

Met het LSC krijgt u uw eigen vaste advocaat toegewezen die uw bedrijf en de werkwijze goed leert kennen. Voor onbeperkt overleg per telefoon of per mail. Met gerichte ervaring in de automotive markt. Alles voor de fixed fee van EU 69,50 per maand ex btw. Pas nadat in overleg met de advocaat geaccordeerd dat verdere actie zal worden ondernomen wordt een dossier geopend. Bijv. voor het opstellen van een brief, contract, advies, dagvaarding, etc. Of het voeren van besprekingen met derden, overleg met deskundigen, etc. Vooraf wordt zo goed mogelijk een inschatting gegeven van de tijd, kosten en mogelijk resultaat.

Het LSC +… niet alleen de services maar ook toegang tot de automotive contracten.

Legion biedt tevens het LSC + aan voor een fixed fee van EU 129,50 per maand excl. Btw. Met het LSC+ kunt u, naast de service van het basis LSC, tevens onbeperkt gebruik maken van alle automotive contracten die Legion voor u beschikbaar heeft.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Connect